• Nadine

Lief Dagboek 1.1 | Mijn leven met Burn-out

Lief Dagboek


Het miezert buiten, het is troosteloos weer.

Het weer sluit perfect aan op mijn gemoedstoestand. Ik huil, geen dikke tranen hoor. Nee, ik huil van binnen zodat niemand het kan zien. Mijn masker is mijn paraplu, die houdt me droog.

Gelukkig maar.....

Alleen al de gedachten dat anderen mij zo zouden zien, mijn zwakke emotionele ik, mijn schaduwkant die ik met alle macht probeer te verbergen. Nee, dat gaat mij niet gebeuren. Ik laat het niet gebeuren.

Maar hoelang kan ik het nog volhouden?


Ik heb mezelf wel door hoor. Al weken slaap ik slecht. Het inslapen verloopt moeizaam, er zijn gewoon teveel gedachten, teveel rumoer en teveel chaos. En als ik dan eindelijk slaap, schrik ik midden in de nacht wakker alsof iemand (ik?) wordt vermoord. Mijn hart springt bijna uit mijn borstkas, zo heftig gaat het tekeer.


En dan vergeet ik bijna nog mijn vergeetachtigheid. Alsof ik dement word, op mijn 40ste?! Het zal toch niet, zo jong al? Of kan dat toch wel?

Ik zie mijn man wel kijken, als ik weer mijn sleutels vergeet, of de zoveelste afspraak. Of die keer dat hij een heel verhaal zat te vertellen over zijn werk en ik tijdens (!) het verhaal compleet vergat waar het over ging. Ik kon het ook gewoon niet opbrengen om het te verbloemen en heb eerlijk toegegeven dat ik het was vergeten. Hij werd boos en kon niet begrijpen dat ik niet eens de moeite doe om naar hem te luisteren.

En ik begrijp hem......


Wat is er in godsnaam mis met mij?
Waarom lukt het mij niet meer om mijn normale leven te leiden?
Word ik gek?Hoofdstuk 1.2


"Is dit dan mijn leven? In plaats van een oude vrijster met katten te worden (No Offense) ben ik een emotioneel wrak die zichzelf totaal niet meer onder controle heeft."


Ieder week verschijnt een nieuw hoofdstuk van mijn Lief Dagboek | Mijn leven met

Burn-outStay Tuned


Gegevens

Privacy

  • Instagram Nadine Boeve
  • Pinterest MindCare Advies
  • LinkedIn Nadine Boeve

© Copyright 2020 by MindCare Advies