• Nadine

Lief Dagboek 1.2 | Help, mijn man is een SLAPPE ZAK

De bom is gebarsten....

Alles kwam eruit en helaas nog een beetje meer.


Het zat er al een tijdje aan te komen, het hing in de lucht. Hier en daar een snauw, dan weer een steekje onder water en vervolgens het irritatie niveau wat het kookpunt behaalt en je hebt het perfecte recept voor een explosie.


De brandweer hoeft niet gebeld te worden hoor, het is alleen dat ik hem flink de waarheid heb verteld. Althans, mijn waarheid dan.


De druppel was dat hij onder onze afspraak wilde komen, voor de tweede keer note benen. En ook nog is om dezelfde reden.


Mijn schoonouders zijn sinds 2 weken verhuisd naar een woning waar ze, naar eigen zeggen hun oude dag willen doorbrengen. Prima, hartstikke logische ook en lijkt me heerlijk om zo je leven op die leeftijd door te brengen.

Alleen wat mij een beetje te ver gaat (een beetje heel erg te ver gaat) is dat mijn lieve, zachtaardige en gehoorzame man heel zijn leven compleet stil legt (lees: vakantiedagen opnemen op werk, alle sociale afspraken afzeggen en al 2 weken bij zijn ouders leeft waardoor ik het gezinsleven met 2 kinderen en een hond alleen moet regelen, naast mijn werk van 3 dagen).


Juist ja, het beste recept om compleet over mijn eigen grenzen heen te gaan en te zorgen voor een explosie.

Je zal je zeker wel afvragen, lief dagboek, hoe ik het in hemelsnaam zover heb laten komen? Dat ik het überhaupt toe sta dat deze situatie ontstaat en voort duurt.


Tja, als ik iedere dag hoor dat de intentie is dat hij naar huis komt maar vervolgens de ballen niet heeft om dit ook tegen zijn moeder te zeggen. En ik ben het eerlijk gezegd ook wel gewend om alles alleen te doen, dus waarom nu niet.


Maar goed, de explosie heeft dus plaats gevonden en ik heb hem recht voor zijn raap gezegd dat ik hem een ontzettende SLAPPE ZAK vind en dat als hij die avond niet thuis zou komen, hij helemaal niet meer thuis hoeft te komen.....

Hoofdstuk 1.3


"Hoewel ik soms zou willen dat mijn waarheid ook zijn waarheid zou zijn, is dat natuurlijk niet zo. En ben ik me pijnlijk bewust geworden van...."


Iedere week verschijnt een nieuw hoofdstuk van mijn Lief Dagboek | Help, mijn man is een SLAPPE ZAKStay Tuned

Gegevens

Privacy

  • Instagram Nadine Boeve
  • Pinterest MindCare Advies
  • LinkedIn Nadine Boeve

© Copyright 2020 by MindCare Advies